Terug naar het overzicht

Aanpassing SA0051

Via onze Franse Wopa dealer, Mols SARL, kregen wij het verzoek om een schuifbare achterklep te monteren op een bestaande klauwbekapbox SA0051 Trim-Master.

Een paar jaar geleden voor het eerst op gemonteerd op het type SA0041 Klauwbekapbox kregen wij nu het verzoek vanuit Frankrijk om een schuifbare achterklep te monteren op een reeds in gebruik genomen SA0051 Trim-Master klauwbekapbox.

schuifbare-achterklep-1

In Frankrijk worden veel zwaardere en grotere runderrassen bekapt (Limousin, Blonde d’Aquitaine, en  Blanc Bleu Belge). Deze rassen laten zich minder goed leiden, het bekappen van deze runderen is een taak die voor de SA0051 Trim-Master uitermate geschikt is. De SA0051 is geschikt voor zowel melk- als vleeskoeien. Doordat het fronthek zo geconstrueerd is dat alle type koeien ook met hoorns er makkelijk in kunnen worden vastgezet.

De heer en mevrouw Peltier kregen hun eerste klauwbekapbox geleverd rond 2010. Ze hebben er nu voor gekozen om hun tweede al in gebruik genomen SA0051 te laten aanpassen met een schuifbare achterklep inclusief afstandbediening. Gekozen is voor deze optie om de werkzaamheden bij het klauwbekappen te verlichten.

schuifbare-achterklep-2

Wij wensen de heer en mevrouw Peltier veel succes met klauwbekappen en hun nieuwe uitbreiding schuifbare achterklep.