Terug naar het overzicht

Jaarlijkse Klauwverzorgers Collegadag 2017

Als fabrikant van zowel melkveehouders- als professionele klauwbekapboxen kan Wopa natuurlijk niet ontbreken op de jaarlijkse Klauwverzorgers Collegadag 2017.
De Klauwverzorgers Collegadag werd gehouden op de Dairy Campus in Leeuwarden, georganiseerd door de Vereniging Voor Rundveepedicure.

De nieuwe professionele klauwbekapbox SA0061 Trim-Master RS werd voor het eerst voorgesteld aan het publiek op de Euro-Tier 2016 in Hannover (D).

Op de Dairy Campus gaf  Wopa’s Jan-Willem Wopereis een presentatie waarbij hij uitleg gaf over de vele noviteiten die verwerkt zijn in het ontwerp van de SA0061 RS.

a-presentatie-jan-willem

Na de presentatie konden de klauwverzorgers de professionele klauwbekapbox in de praktijk aan het werk zien.
De punten aangegeven in een reeds eerder geplaatst nieuwsbericht waren te zien in de praktijk.
Klauwverzorger Leen Douw bekapte 12 koeien in de nieuwe SA0061 Trim-Master RS.

b-vvrp

Wat opviel was het vlot en minder stressvol inlopen van de koeien in de klauwbekapbox.
Wanneer het ritme door stress bij melkkoeien verstoord wordt, duurt het een tijd voordat de melkkoe zijn dagelijkse routine terug heeft.
Ook het maatschappelijk draagvlak loopt een deuk op bij het zien van een koe die zich erg wild gedraagt in een klauwbekapbox.
Een paar kernmerken van de SA0061 Trim-Master RS zijn mobiliteit, arbeidsgemak, betrouwbaarheid en koe-comfort.

Natuurlijk bent u van harte welkom hier op het bedrijf om de mogelijkheden verder te bespreken, voor meer informatie over de SA0061 Trim-Master RS  kunt u ook een e-mail zenden naar: info@wopa.com of belt u het telefoonnummer (0544) 37 24 15.

 

c-vvrp

Wij bedanken alle bezoekers van de Klauwverzorgers Collegadag  2017 voor het bezoek aan de presentatie van de professionele opkapbox SA0061 Trim-Master RS en het bezoek aan het praktijkgedeelte klauwbekappen verzorgd door klauwbekapper Leen Douw.
Een woord van dank gaat ook uit naar de organisatie van de Dairy Campus voor de goed verlopen dag.

Het Wopa Team