Terug naar het overzicht

Primeur voor België: SA0061 Trim-Master RS

Na ons land, Duitsland, Engeland en Frankrijk heeft België nu ook kennis kunnen maken met de SA0061 Trim-Master RS (Rapid-Setup).

Dierenarts Wim Van Hove gaf een demonstratie over de ins en outs van het klauwbekappen voor een grote groep belangstellenden.

belgie-a

Hoewel de heer Van Hove nog niet eerder met de SA0061 Trim-Master RS klauwbekapbox gewerkt had, de vuurdoop in België van de SA0061 RS was direct een mooie gelegenheid om een eerste indruk op te doen van het nieuwste Wopa klauwbekapbox model voor een grote groep belangstellenden die voor de informatie dag over klauwverzorging aanwezig was.

Zoals in dit bericht beschreven staat, heeft men in de praktijk de voordelen kunnen ervaren.

belgie-sa0061-rs

Dierenarts Van Hove was erg tevreden over de succesvol verlopen studiedag, samen met de SA0061 Trim-Master RS liep de dag als een trein.
Wij willen Previvet en Distrifarm bedanken voor de order van een SA0061 Trim-Master RS.
De SA0061 Trim-Master RS zal naar verwachting geleverd worden aan Previvet eind september 2017.

Wij willen de heer Jeroen Vermijlen, dierenarts en eigenaar van Previvet VOF, dierenarts de heer Wim Van Hove en de heer Krisof Naessens, eigenaar van Distrifarm BVBA (exclusief Wopa dealer voor België) bedanken voor een zeer geslaagde introductie van de SA0061 Trim-Master RS klauwbekapbox in België.