Terug naar het overzicht

Verrijdbaar onderstel voor SA0051 Trim-Master

Onlangs heeft een goede klant van Wopa het eerste verrijdbare onderstel, gemonteerd op een SA0051 Trim-Master hydraulische klauwbekapbox, in ontvangst mogen nemen.

Klauwverzorger De Vette heeft al verschillende SA0051 Trim-Master hydraulische klauwbekapboxen in gebruik gehad, maar nooit eerder was deze voorzien van een onderstel met wielen. Om onze hoogstaande service te waarborgen heeft onze werkplaats supervisor Erwin een duidelijke uitleg gegeven over hoe onze klant het verrijdbare onderstel gemonteerd op de SA0051 Trim-Master klauwbekapbox optimaal kan gebruiken.

Na een testrit met de hydraulische klauwbekapbox is de heer De Vette zelf met de klauwbekapbox naar huis gereden.

Steeds meer klauwbekappers kiezen voor een klauwbekapbox met de volgende optie: een stille luchtcompressor. Dit maakt het mogelijk om de hoeven te reinigen met lucht en vermindert de kans op kruisbesmetting.

20160112_163255

https://www.wopaklauwverzorging.nl/catalogus/homepage-producten/zware-hydraulische-box-getrokken.html

Naast de heer de Vette willen we ook graag de heer Brüggeman uit Duitsland bedanken voor zijn vertrouwen in Wopa. De heer Brüggemann heeft al jarenlang onze SA0039 hydraulische klauwbekapbox in gebruik. Ook hij heeft nu besloten zijn klauwbekapbox te upgraden naar de SA0051 met verrijdbaar onderstel, welke we tevens hebben gemonteerd met de stille luchtcompressor.

20151221_101735

https://www.wopaklauwverzorging.nl/catalogus/mobiel-chassis.html

We bedanken beide klauwverzorgers voor hun vertrouwen in Wopa.