Terug naar het overzicht

Wopa breidt zijn service-team uit!

Wopa is verheugd mede te kunnen delen dat zeven nieuwe medewerkers het Wopa team zijn komen versterken om de service te bevorderen van onze reparatie- en onderhoudsafdeling!
Wij willen daarnaast ook de levertijden verkorten, voornamelijk van de professionele modellen klauwverzorgingsboxen, de SA0051 Trim-Master en SA0061 RS (Rapid Setup).

Wij stellen u voor, van links naar rechts op de foto:

Peter Jansen en Kay Boschker zijn zeer ervaren en gespecialiseerde aanhanger technici. Dennis ter Horst is een specialist elektrotechniek van melkmachines. Rob Grievink is een elektrotechnisch specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Bennie Oosterholt heeft een constructie-achtergrond bij de vermaarde onderneming Nedap uit Groenlo. Eugène Taken heeft vele jaren gewerkt als elektrotechnisch monteur. Edwin Olbach heeft een agrarische én technische achtergrond, wat goed van pas komt bij Wopa!

Wij wensen alle zeven veel succes en plezier in het bedienen van Wopa’s klanten, u dus!

Wij maken ook graag van de gelegenheid gebruik om al onze klanten te vragen een afspraak te maken via telefoon (+31544372415), e-mail (info@wopa.com) of WhatsApp (+31682007768) alvorens een bezoek aan onze werkplaats te brengen. Na een afspraak kunnen wij u nog beter van dienst zijn en de juiste tijd nemen om aan uw wensen te voldoen.
Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!