Terug naar het overzicht

Alleen het beste is goed genoeg!

Als eerste in Nederland is AB Vakwerk trotse eigenaar van de nieuwste Wopa klauwverzorgingsbox. Directeur Jan-Willem Wopereis van Wopa Constructie – Klauwverzorging droeg dinsdagavond hoogstpersoonlijk drie exemplaren over aan manager Agri Jack Hogervorst en agri-specialisten Gerke de Boer en André Jan Mulder van AB Vakwerk. Dat gebeurde in Sneek tijdens een speciale bijeenkomst voor onze agri-specialisten waar zij instructies kregen over de nieuwe boxen en opbergsystemen van Sortimo Noord in onze bedrijfsauto’s. Ook de firma MS Schippers uit Bladel was uitgenodigd om de collega’s te vertellen over het reinigen en desinfecteren van de boxen.

De nieuwe klauwverzorgingsboxen zijn voorzien van de allerlaatste technische snufjes waardoor het gebruiksgemak sterk is verbeterd. De nieuwe box van fabrikant Wopa kan in zijn geheel omhoog worden gebracht. Ook kan het gevaarte makkelijk in de kleine ruimte worden verplaatst doordat er een mover op zit. In de loop van dit jaar levert Wopa nog zes fonkelnieuwe boxen aan AB Vakwerk.

Op de eerste foto: manager Agri Jack Hogervorst (uiterst links) schudt de hand van Jan-Willem Wopereis. Daarnaast agri-specialisten Gerke de Boer en André Jan Mulder. Zij worden aan de rechterzijde geflankeerd door twee instructeurs van Wopa, Sjaak Kolkman (tweede van rechts) en Erwin Smeenk (rechts) (red. Wopa).

(artikel en foto’s overgenomen van AB Vakwerk)