U bevind zich hier:

Over Wopa klauwverzorging

WOPA Constructiebedrijf is al sinds de oprichting in 1971 producent van hoogwaardige machines voor de agrarische sector. Hoofdzakelijk richt WOPA zich op de ontwikkeling en productie van behandelboxen voor melkvee.

Of u nu melkveehouder, klauwverzorger of veearts bent, wij hebben er een behandelbox voor! Met meer dan 30 verkooppunten wereldwijd kunnen wij u altijd van dienst zijn!

WOPA behandelboxen staan al jaren bekend om hun kwaliteit en robuuste bouw. Hierdoor hebben onze machines een lange levensduur.

Van lassen tot eindmontage, het complete productieproces gebeurt bij WOPA in huis. Tijdens de productie worden meerdere kwaliteitscontroles uitgevoerd zodat wij een hoogwaardig eindproduct kunnen garanderen.

Met prioriteit voor dierwelzijn en veiligheid worden WOPA behandelboxen ontwikkeld door ons eigen research & development team. Om de beste behandelbox voor dier en mens te kunnen ontwikkelen werken wij nauw samen met o.a. klauwbekappers, melkveehouders en veeartsen.

Bij WOPA kunt u ook terecht voor al uw klauwbekap-benodigdheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment met o.a. onze eigen WOPA Klauwlijm. Maar ook houtklossen, tape, (ergonomische) hoefmessen, hoeftangen en hoefraspen. Voor veiligheid en onderhoud bent u bij ons ook aan het goede adres. Handschoenen, polsbeschermers, schorten, veiligheidsbrillen, slijptollen en bandslijpmachines zijn te vinden in ons assortiment.

Graag meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsvideo hieronder: